Σχετικά με εμάς • SILICON | Κέρκυρα
/about us

λίγα λόγια για τη SILICON

Με σύμμαχο την τεχνολογία και αξία τον άνθρωπο, η SiLiCON αποτελεί έναν πρότυπο και πρωτοποριακό χώρο στην Κέρκυρα με ανοικτές πόρτες στη γνώση και τη φυσική δικτύωση των Κερκυραίων επαγγελματιών.

διαρκής κατάρτιση

Η διαρκής κατάρτιση ενισχύει τους επαγγελματίες, και γενικά τους ανθρώπους, προσφέροντας τους νέες δεξιότητες, φρέσκιες γνώσεις και αυτοπεποίθηση. Αποτελεί βασικό εργαλείο των συστημάτων δια βίου μάθησης, που στοχεύουν στην επαγγελματική εξέλιξη των πολιτών,  την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας, και την εν γένει κοινωνική ανάπτυξη. Η συνεχής κατάρτιση είναι σημαίνουσα τόσο για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς όσο και για το σύνολο της κοινωνίας αφού μέσω αυτής προωθείται η έρευνα, η καινοτομία και η πολιτική κοινωνικής εργασίας.

εύρεση εργασίας & προσωπικού

Τα στελέχη της SiLiCON θα αναζητήσουν με βάση το βιογραφικό, τις δεξιότητές σας αλλά και τον χαρακτήρα σας, το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον για εσάς. Με τον ίδιο τρόπο, εάν είστε εργοδότης, θα αναζητήσουν το καταλληλότερο προσωπικό για τη θέση που επιθυμείτε να καλύψετε.

γιατί στη Silicon

Δημιουργήσαμε τη SiLiCON με στόχο την επένδυση στον άνθρωπο, δηλαδή σε εσάς και στο μέλλον σας! Στη SiLiCON ενισχύετε τα προσόντα σας ώστε να προσανατολιστείτε στον επαγγελματικό χώρο που σας ταιριάζει, και να επιτύχετε τους στόχους σας. Εργαζόμαστε ώστε η SiLiCON να αποτελεί την καινοτομία για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις της Κέρκυρας και να οικοδομεί την προοπτική για καλές και μεγάλες συνεργασίες!

διαρκής ανάπτυξη δεξιοτήτων

Στοχεύουμε αδιάκοπα στην πολύπλευρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων των επαγγελματιών  κάθε κλάδου. Η πιο μεγάλη ικανοποίηση για εμάς είναι η δημιουργία σύγχρονων επαγγελματιών, ικανών να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής!

Η δικτύωση που θέλετε

Στη SiLiCON, για πρώτη φορά στην Κέρκυρα,  οργανώνουμε μεθοδικά τη φυσική δικτύωση επαγγελματιών και επιχειρήσεων που όλοι έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι η κάλυψη κάθε θέσης εργασίας με τον ιδανικό επαγγελματία και η ικανοποίηση κάθε επαγγελματία από την εργασία που θα αναλάβει!

ευκαιρίες καριέρας

Στη SiLiCON προχωρούμε πέρα από την διεκπεραιωτική κάλυψη θέσεων ή εύρεσης εργασίας.  Στη SiLiCON συνταιριάζουμε ανθρώπους και εργασία,  δημιουργούμε το ”perfect matching” μεταξύ επιχείρησης & προσωπικού και συμβάλλουμε στην οικοδόμηση μιας καριέρας με προοπτικές!