Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Οικονομικά για μη Οικονομικούς

Ένα σεμινάριο για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης και θέλετε να έχετε τον έλεγχο;

Στοχεύετε στην ανάπτυξη και στην οικονομική υγεία της επιχείρησής σας;

Κατανοήστε τις βασικές οικονομικές έννοιες και πάρτε τον έλεγχο και την πρόοδο στα χέρια σας.

 

Οικονομικά για μη Οικονομικούς

 

Θεματολογία σεμιναρίου

  • Ανάλυση Στοιχείων Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμός, Αποτελέσματα Χρήσης, Ταμειακές Ροές)
  • Αριθμοδείκτες Οικονομικής Απόδοσης
  • Κερδοφορία – Πως θα μετρηθεί σωστά – Οι έννοιες Mark-Up και Margin
  • Το Νεκρό Σημείο της Επιχείρησης και η σημασία του
  • Εταιρικός & Ταμειακός Προϋπολογισμός
  • Στρατηγικό Πλάνο

 

Βασίλης Μίτσης, Οικονομολόγος, ΜΒΑ Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Με εμπειρία άνω των 15 ετών στον τομέα του Management Consulting, αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του Manager – Business Development & Strategy στη συμβουλευτική εταιρεία BSS – Business Solid Success.

Διετέλεσε επικεφαλής στρατηγική και ανάπτυξης της Ierax Analytix, μιας δυναμικής start-up στον χώρο της έρευνας αγοράς και της ανάλυσης δεδομένων.

Υπήρξε επίσης επικεφαλής του τμήματος Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής στην εταιρεία Φοβερά Προστασία Α.Ε., διοικώντας έργα συμβουλευτικής σε όλους τους τομείς επιχειρησιακής λειτουργίας και στρατηγικής, από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2021.

Προηγουμένως, επί έξι συναπτά έτη κατείχε τη θέση του Senior Consultant στον τομέα συμβούλων διοίκησης της ICAP GROUP Α.Ε. με κύρια καθήκοντα την παροχή τεχνικής ηγεσίας και υποστήριξης σε έργα συμβουλευτικής επιχειρήσεων.

Η προηγούμενη εμπειρία του στον κλάδο περιλαμβάνει τριετή συμμετοχή στο σχεδιασμό και την εφαρμογή επιχειρηματικών σχεδίων.

Τέλος, κατείχε επί ένα έτος την πλήρη ευθύνη για την επιτυχή διαχείριση της λειτουργίας του τμήματος παραγωγής βιομηχανίας τροφίμων.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, όπως τον εντοπισμό νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, τη βέλτιστη καθοδήγηση πολύπλοκων διαδικασιών διαχείρισης έργων, τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης επιχειρησιακών διαδικασιών, την εταιρική στρατηγική και τον χρηματοοικονομικό αντίκτυπό της, καθώς και τον σχεδιασμό και τη διαχείριση επενδυτικών προτάσεων χρηματοδότησης έργων.

Έχει υπάρξει μέντορας επιχειρηματικότητας με συμμετοχή στα μητρώα μεντόρων του Κέντρου Εργάνη του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και των Μονάδων Καινοτομίας του ΑΤΕΙ και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το American College of Thessaloniki (ACT).

Οικονομικά για μη οικονομικούς

δηλωστε συμμετοχη
Βασίλης Μίτσης
Παρασκευή 21 Απριλίου 2023
16:00 - 21:00
€80

δηλώστε συμμετοχή

Οικονομικά για μη Οικονομικούς


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.