17 & 18 Φεβρουαρίου

Πρακτικά εργαλεία επικοινωνίας με βάση τη μέθοδο του NLP.

Πρακτικά εργαλεία επικοινωνίας με βάση τη μέθοδο του NLP.

Εργαλεία επικοινωνίας

Αποκτήστε τις γνώσεις και τα πρακτικά εργαλεία επικοινωνίας που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε την εργασία και την καθημερινότητά σας από την επόμενη κιόλας μέρα.

Θεματικές 

Ποια είναι τα γλωσσολογικά μοντέλα επικοινωνίας;

Ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξω για να επικοινωνώ πιο αποτελεσματικά;

Πώς δίνω αποτελεσματικό Feedback;

Πώς μπορώ να λαμβάνω χρήσιμη πληροφορία τόσο από το συνειδητό όσο και από το μη συνειδητό του συνομιλητή μου;

Πώς μπορώ να επικοινωνώ από θέση ισχύος;

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • σε ανθρώπους που θέλουν να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες
  • σε άτομα που ηγούνται ή δουλεύουν σε ομάδες
  • σε επαγγελματίες που απασχολούνται στις πωλήσεις, στην εξυπηρέτηση πελατών,
  • σε εργαζόμενους στον ευρύτερο τομέα της υγείας
  • σε εκπαιδευτικούς

Κατερίνα Πρωτογεράκη & Κατερίνα Κορακιανίτη

Η Κατερίνα Πρωτογεράκη είναι χημικός πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων αυτών της φαρμακευτικής & βιολογικής χημείας και της επιχειρηματικότητας στη βιοτεχνολογία. Η εργασιακή της εμπειρία στον κλάδο του φαρμακείου, όπου     εξειδικεύτηκε   στα συμπληρώματα διατροφής και κατείχε τη θέση της υπεύθυνης εκπαίδευσης προσωπικού, έφεραν στον προσκήνιο προβληματικές σε σχέση με την συμπεριφορά της ομάδας και την πρόοδο των ασθενών. Ζητήματα που όμως δεν επαφιόταν αμιγώς στο φάσμα της χημείας. Αυτή ήταν και η αφορμή που την οδήγησε στην εξέλιξή της ως NLP Wellbeing Coach πιστοποιημένη από το διεθνή φορέα INLPTA (International NLP Trainers Association), ώστε να μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά με οποιονδήποτε συνομιλητή.

Επιπλέον είναι Micro Expressions & Body Language Practitioner έχοντας έτσι εργαλεία ώστε να λαμβάνει και τις πληροφορίες που εκφράζονται με άλλους τρόπους (μη λεκτικά).

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 συνδυάζοντας την αγάπη και το πάθος της για την υγεία και την ευεξία μαζί με το NLP Wellbeing Coaching, αποτελεί μία από τις δύο συνιδρύτριες του NLP Wellbeing Corfu που πλέον έχει εξελιχθεί σε Thimisis.

Δουλεύει τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο αλλαγές στον τρόπο ζωής σε σχέση με νέες συμπεριφορές & συνήθειες που οδηγούν σε ένα ανώτερο επίπεδο ευεξίας.

 

Η Κατερίνα Κορακιανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε αυτόν τον όμορφο και ιδιαίτερο τόπο, την Κέρκυρα.

Το  2010,  μετά  την  ολοκλήρωση  των σπουδών της στη Χημεία αποφάσισε να συνεχίσει σε έναν κλάδο που πάντα την γοήτευε.

Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με την εξερεύνηση του ανθρώπινου οργανισμού μέσω της διατροφής και το     2012,     αποφοίτησε     από     το πανεπιστήμιο Oxford Brookes University της Οξφόρδης με πτυχίο στη διατροφή και τη διαιτολογία. Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ότι ένα διαιτολόγιο κολλημένο στο ψυγείο δεν αρκεί. Στην αναζήτηση μιας διαφορετικής  προσέγγισης,  το  2015, πήρε το πτυχίο του Master practitioner in eating disorder and obesity  απο το κέντρο διατροφικών διαταραχών Ελλάδας (ΚΕΑΔΔ) σε συνεργασία με το κέντρο διατροφικών διαταραχών Αγγλίας (ΝCFED).

Το 2017, ανακάλυψε το μαγικό κόσμο του NLP στον οποίο εκπαιδεύτηκε και απέκτησε τον τίτλο του NLP Wellbeing Coach, πιστοποιημένο από το διεθνή οργανισμό INLPTA. Η εισαγωγή του NLP στη διαιτολογική πράξη έδωσε άλλο χρώμα στην επικοινωνία της με τους πελάτες αλλά και στην αποτελεσματική δράση αυτών για αλλαγή. Έχει εκπαιδευτεί ακόμα στην P.N.E.I (Psycho-Neuro- Endocrino-Immunology) διατροφή, μια ολιστική προσέγγιση στην ανθρώπινη διατροφή.

Από το 2014, διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Κέρκυρας και είναι συνιδρύτρια του NLP Wellbeing Corfu που πλέον έχει εξελιχθεί σε Thimisis.

δηλωστε συμμετοχη
Κατερίνα Πρωτογεράκη & Κατερίνα Κορακιανίτη
17 & 18 Φεβρουαρίου
17:00 - 21:00 & 10:00 - 16:00
€120

δηλώστε συμμετοχή

Πρακτικά εργαλεία επικοινωνίας με βάση τη μέθοδο του NLP.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.