Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Philippe Geneletti, ένας από τους νεότερους βραβευμένους σεφ της Γαλλίας, βρίσκεται on line δίπλα στον Αργύρη Νταουλιάρη για το σεμινάριο με τα βασικότερα ζητήματα της σύνθεσης εδεσματολογίου των ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει αποφασιστικά:
Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Cornell, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό κλάδο και παθιασμένος με τη Φιλοξενία.
Εργάζεται ως Διευθυντής Επιχειρήσεων σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα τελευταία 6 χρόνια, έχει ιδρύσει την Innjobs.net, Innjobs.fr και Innjobs.co.uk, τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες ανθρώπινου δυναμικού στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Επιπλέον εργάζεται ως καθηγητής σε Τουριστικά Κολλέγια στην Ελλάδα και τη Γαλλία, στους τομείς της Φιλοξενίας, της Στρατηγικής, των Λειτουργιών και του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.
O Philippe Geneletti είναι Ιταλο- Γάλλος σεφ με διεθνή καριέρα και σημαντική εμπειρία σε γαστρονομικά εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες της Γαλλίας και του κόσμου.
Το 2009 αποκτά το πρώτο του αστέρι Michelin στο γαστρονομικό εστιατόριο Les Pléiades στη Seine et Marne και γίνεται ένας από τους νεότερους βραβευμένους με Michelin σεφ της Γαλλίας.
Το 2011 αναφέρεται στο βιβλίο του συγγραφέα Jean Francois Mesplede, ως ένας από τους πιο επιδραστικούς σεφ της Γαλλίας. Ο Philippe Geneletti είναι συγγραφέας του βιβλίου “Fou de cuisine un peu fêlé des éprouvettes”.