ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ | 8 διδακτικές ώρες • SILICON | Κέρκυρα
02-03 Φεβρουαρίου 2024

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ | 8 διδακτικές ώρες

Θεματολογία

Στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το τμήμα διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού επιτελεί ένα σύνθετο ρόλο με σημαντική επιρροή στην εργασιακή ειρήνη, το καλό κλίμα μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, καθώς και για τη συνεπή εκτέλεση των υποχρεώσεων της επιχείρησης προς το Δημόσιο.

Η γνώση τουλάχιστον βασικών θεμάτων εργατολογίας και μισθοδοσίας είναι πιο απαιτητική από ποτέ, αφού “προστατεύουμε” έναν εργασιακό οργανισμό σύμφωνα με τις παρακάτω προσεγγίσεις:

  1. Η εργατική προσέγγιση, δίνοντας στον εργαζόμενο όλα τα δικαιούμενα που ορίζει ο εργατικός νόμος
  2. Η ασφαλιστική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τον σωστό υπολογισμό της μισθοδοσίας, τηρώντας σωστές διαδικασίες ελέγχου και εμπρόθεσμης υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών και γλυτώντας την επιχείρηση από περιττά και ανούσια πρόστιμα
  3. Η φορολογική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τον σωστό υπολογισμό του φόρου των εργαζομένων και την τελική εκκαθάρισή του
  4. Η λογιστική προσέγγιση, όπου έχοντας βασικές γνώσεις λογιστικής το στέλεχος της Μισθοδοσίας θα μπορεί να μιλάει την ίδια «γλώσσα» με τον συνάδερφό του στέλεχος του λογιστηρίου, κάτι το οποίο θα κάνει πιο εύρυθμη την συνεργασία τους και πιο αποτελεσματική την παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εταιρικού οργανισμού

Εισηγητής

-SILICON - CORFU

Εισηγητής: Σπύρος Μάνδηλας

Ο Σπύρος Μάνδηλας είναι Οικονομοδιοικητικός Μηχανολόγος, έχει πτυχίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και στον Τουρισμό.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον λογιστικό τομέα, όπου μετέπειτα εξελίχθηκε στον οικονομικό έλεγχο και στον τομέα της διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Σήμερα είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας L.A.B.C. που εξειδικεύεται σε συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες κιεπιχειρήσεις.
Έχει 10ετή εμπειρία σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους όπως Grecotel, Atlantica και MarBella Collection.
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ρωσικά

Σεμινάριο για άτομα με κάθε επίπεδο εμπειρίας στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

δηλωστε συμμετοχη
Σπύρος Μάνδηλας
02-03 Φεβρουαρίου 2024
Παρασκευή 17:00 - 21:00 | Σάββατο 09:00 - 13:00
120€

δηλώστε συμμετοχή

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ | 8 διδακτικές ώρες


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.