Η Τέχνη της σύγχρονης λειτουργίας μιας Επαγγελματικής Κουζίνας - Η επιτυχία ενός εστιατορίου σήμερα • SILICON | Κέρκυρα
27 Μαρτίου 2024

Η Τέχνη της σύγχρονης λειτουργίας μιας Επαγγελματικής Κουζίνας – Η επιτυχία ενός εστιατορίου σήμερα

Απευθύνεται σε

Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, Ιδιοκτήτες και Στελέχη Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, F&B managers.

Θεματολογία

27/3/2024  CWC PRO Master Class – Διάλεξη,

Στο διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της βιομηχανίας της φιλοξενίας, η επιτυχία δεν αφορά μόνο το τι υπάρχει στο πιάτο αλλά και το πώς φτάνει εκεί. Για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας και της φιλοξενίας,  το σεμινάριο με θέμα “ Η Τέχνη της σύγχρονης λειτουργίας μιας Επαγγελματικής Κουζίνας – Η επιτυχία ενός εστιατορίου σήμερα” είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους.

Σε συνδυασμό με την ενημέρωση και την κατανόηση της σημασίας  για την υποστήριξη των τοπικών προϊόντων, το σεμινάριο αυτό υπόσχεται μια μεταμορφωτική εμπειρία.

  • Η Τέχνη της σύγχρονης λειτουργίας μιας Επαγγελματικής Κουζίνας
  • Η επιτυχία ενός εστιατορίου σήμερα
  • Η σημασία της στήριξης των τοπικών προϊόντων

Θεματικές ενότητες

  • Κατανόηση της γαστρονομικής σας ταυτότητας
  • Γαστρονομική φιλοσοφία
  • Δομικά στοιχεία ενός σαγηνευτικού μενού
  • Εποχικότητα και φρεσκάδα
  • Δημιουργία μιας ιστορίας μενού
  • Προσαρμογή στις τάσεις και τις προτιμήσεις των επισκεπτών
  • Προσέγγιση με επίκεντρο τον επισκέπτη
  • Το σερβίρισμα ως οπτική αφήγηση
  • Εκπαιδεύστε το προσωπικό για να μεταφέρει την αφήγηση
  • Ακρίβεια στην προετοιμασία
  • Συμφωνία της ομαδικής εργασίας
  • Η δημιουργικότητα ως βασικό συστατικό
  • Κυριαρχία της τεχνικής
  • Προσαρμογή στον ρυθμό της εξυπηρέτησης

Η σημασία της στήριξης των τοπικών προϊόντων

  • Προώθηση της Τοπικής Οικονομίας
  • Βελτίωση της Ποιότητας των Προϊόντων
  • Βιώσιμη Πρακτική
  • Δημιουργία Σχέσεων με την Κοινότητα
  • Ποικιλία και Πολυπολιτισμική Εμπειρία
  • Αυξημένη Ανταγωνιστικότητα
  • Ανάδειξη Τοπικών Παραδόσεων
  • Κοινωνική Ευαισθησία

8 λόγοι για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο – Η Τέχνη της σύγχρονης λειτουργίας μιας Επαγγελματικής Κουζίνας

Εισηγητής

Ο Ηλίας Λόγγος είναι διευθυντής προγράμματος εκπαίδευσης του ΚΔΒΜ CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES με έδρα της Θεσσαλονίκη.

Από το 2006 -2012 για λογαριασμό της εταιρίας PERNOD RICARD HELLAS έχει εκπαιδεύσει 3240 εργαζομένους στην εστίαση σε όλη την Ελλάδα μέσα από 575 σεμινάρια σε 370 bar, εστιατόρια και ξενοδοχεία 5 αστέρων . Το πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο BEYOND EXPECTATION SUPPORT TO TRADE έχει αναγνωριστεί ως πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά. Έχει στο portfolio του τον συντονισμό της έκδοσης του βιβλίου Bartender Manual 2007, τη συγγραφή του εκπαιδευτικού βιβλίου της CWC PRO με τίτλο ΤΗΕ CULINARY ΑRT

Ως διευθυντής προγράμματος του διευθυντής προγράμματος του ΚΔΒΜ CWC PRO έχει διοργανώσει περισσότερα από 450 σεμινάρια για επαγγελματίες μάγειρες, παράλληλα διδάσκει στα ταχύρρυθμα προγράμματα μαγειρικής της σχολής.

δηλωστε συμμετοχη
Ηλίας Λόγγος
27 Μαρτίου 2024
18:00 - 21:00
150 ευρώ - 120 ευρώ για φοιτητές και ανέργους

δηλώστε συμμετοχή

Η Τέχνη της σύγχρονης λειτουργίας μιας Επαγγελματικής Κουζίνας – Η επιτυχία ενός εστιατορίου σήμερα








    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.