7 λόγοι για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Art of Plating - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων» • SILICON | Κέρκυρα
13 Δεκ 2023

7 λόγοι για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Art of Plating – H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων»

Ακολουθούν επτά  λόγοι για τους οποίους η παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις τεχνικές & δεξιότητές τους στην  τέχνη του στησίματος των πιάτων και να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις από τους επισκέπτες των εστιατορίων που εργάζονται.

 

1. Μαγειρική αισθητική:

Μάθετε τις αρχές της αισθητικής στη μαγειρική παρουσίαση. Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιείτε το χρώμα, την υφή και τη διάταξη για να δημιουργείτε οπτικά εντυπωσιακά πιάτα που όχι μόνο ευχαριστούν τον ουρανίσκο αλλά και προσελκύουν το μάτι.

 

2. Βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών:

Αναβαθμίστε τη συνολική γευστική εμπειρία των καλεσμένων σας παρουσιάζοντας τα πιάτα με τρόπο που να εμπλέκει όλες τις αισθήσεις. Το σεμινάριο διδάσκει τεχνικές για να κάνετε κάθε γεύμα ένα αξέχαστο και καθηλωτικό γεγονός.

 

3. Μαγειρική καινοτομία:

Μείνετε μπροστά από τις γαστρονομικές τάσεις κατακτώντας τις τελευταίες τεχνικές "Τhe Art of Plating". Εξερευνήστε καινοτόμους τρόπους για να αναδείξετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες και να διαφοροποιήσετε τα πιάτα σας σε ένα ανταγωνιστικό γαστρονομικό τοπίο.

 

4. Δημιουργήστε πιάτα που αξίζουν το Instagram:

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οπτική ελκυστικότητα είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Μάθετε πώς να δημιουργείτε πιάτα που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και φωτογενή, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να μοιραστούν τις γευστικές τους εμπειρίες στις κοινωνικές πλατφόρμες.

 

5. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας:

Εντυπωσιάστε τους θαμώνες σας με εντυπωσιακές παρουσιάσεις πιάτων που αντικατοπτρίζουν τη δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια των γαστρονομικών σας δημιουργιών. Μετατρέψτε κάθε γεύμα σε ένα οπτικό αριστούργημα που αφήνει μια μοναδική εντύπωση.

 

6. Αυξήστε τα έσοδα του εστιατορίου:

Ένα όμορφα σερβιρισμένο πιάτο είναι πιο πιθανό να δελεάσει τους πελάτες να δοκιμάσουν κάτι νέο ή να παραγγείλουν επιπλέον πιάτα. Ενισχύστε τα έσοδα του εστιατορίου σας κατακτώντας  την τέχνη του στησίματος των πιάτων  και δημιουργώντας πιάτα που βάζουν σε πειρασμό τους γευστικούς κάλυκες.

 

7. Ξεχωρίστε στη γαστρονομική κοινότητα :

Ως σεφ ή μάγειρας, το να ξεχωρίζετε στην επιχείρηση που εργάζεστε σας είναι ζωτικής σημασίας. Παρακολουθήστε το σεμινάριο για να αποκτήσετε δεξιότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό, καθιστώντας σας περιζήτητο επαγγελματία της μαγειρικής στον κλάδο.

 

 

Εν κατακλείδι, το σεμινάριο με θέμα "Η τέχνη του plating" δεν έχει να κάνει μόνο με το να κάνεις τα πιάτα να φαίνονται όμορφα- έχει να κάνει με την κατάκτηση μιας μαγειρικής δεξιότητας που μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία του φαγητού. Οι συμμετέχοντες θα φύγουν όχι μόνο με βελτιωμένες τεχνικές αλλά και με την ικανότητα να δημιουργούν αξέχαστα και οπτικά εντυπωσιακά γαστρονομικά έργα τέχνης.

 Εγγραφείτε σήμερα για να επαναπροσδιορίσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες και να κάνετε μια διαρκή εντύπωση στα απαιτητικούς  των πελάτες σας.