13 Νοέ 2023

BRANDING ΕΡΓΟΔΟΤΗ | 8 διδακτικές ώρες

Θεματολογία

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η επωνυμία ενός εργοδότη υπερβαίνει τη φήμη που έχει ως οργανισμός. Είναι η ικανότητά του να προσελκύει και να διατηρεί τα κορυφαία ταλέντα, να αναδεικνύει την εταιρική κουλτούρα και να δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που εμπνέει.

 

Το Employer Branding αποτελεί μία ιδιαίτερα στοχευμένη στρατηγική, καθώς έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει σημαντικά τη δυνατότητα μίας εταιρείας να δημιουργήσει μία ελκυστική εταιρική ταυτότητα. Στην τρέχουσα ανταγωνιστική αγορά εργασίας, η επένδυση στις διαδικασίες ενίσχυσης του Employer Branding μπορεί να αποτελέσει βασικό παράγοντα διαφοροποίησης ενός οργανισμού, καθώς μπορεί βραχυπρόθεσμα άλλα και μακροπρόθεσμα να συνεισφέρει στην ανάπτυξη θετικής φήμης, η οποία θα οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά προσέλκυσης των κατάλληλων υποψηφίων, αλλά και διατήρησης των εργαζομένων

 

Η επένδυση στο Employer Branding δεν είναι απλώς μια βραχυπρόθεσμη στρατηγική. Αλλά είναι μια προληπτική προσέγγιση για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης γραμμής ταλέντων και για τη διασφάλιση της μελλοντικής επιτυχίας του οργανισμού. Οι εταιρείες που δίνουν προτεραιότητα στο Employer Branding σήμερα θέτουν τις βάσεις για την κάλυψη κρίσιμων ρόλων τα επόμενα ένα έως τρία χρόνια.

 

Καθιερώνοντας μια συναρπαστική επωνυμία εργοδότη, οι οργανισμοί μπορούν να καλλιεργήσουν μια θετική φήμη, να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα και να καλλιεργήσουν ένα εργατικό δυναμικό με κίνητρα και αφοσίωση.

 

Εισηγητής

-SILICON - CORFU

Εισηγητής: Σπύρος Μάνδηλας

Ο Σπύρος Μάνδηλας είναι Οικονομοδιοικητικός Μηχανολόγος, έχει πτυχίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού και στον Τουρισμό.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον λογιστικό τομέα, όπου μετέπειτα εξελίχθηκε στον οικονομικό έλεγχο και στον τομέα της διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων. Σήμερα είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας L.A.B.C. που εξειδικεύεται σε συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε επαγγελματίες κιεπιχειρήσεις.
Έχει 10ετή εμπειρία σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους όπως Grecotel, Atlantica και MarBella Collection.
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ρωσικά

Σεμινάριο για άτομα με κάθε επίπεδο εμπειρίας στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ενδιαφέρομαι
Σπύρος Μάνδηλας
19 & 20 Ιανουαρίου 2024
Παρασκευή 17:00 - 21:00 | Σάββατο 09:00 - 13:00
120€


    Δηλώστε συμμετοχή
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.