10 Ιαν 2024

Hotel management και F&B department

Απευθύνεται σε

 • Σπουδαστές και απόφοιτους σχολών Τουρισμού
 • Εργαζόμενους στον τομέα του Τουρισμού
 • Διευθυντές ξενοδοχείων
 • Operations Managers
 • F&B Managers
 • F&B Ass. Managers

Θεματολογία

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες, στους επαγγελματίες της φιλοξενίας και του κλάδου, μια ολοκληρωμένη κατανόηση των βασικών εννοιών που σχετίζονται με την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και την Διαχείριση Ολικής Ποιότητας (TQM) αλλά και τις Επισιτιστικές Μονάδες. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις για το πώς αυτοί οι κρίσιμοι τομείς συνδέονται μεταξύ τους και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη άριστης λειτουργικότητας και στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στόχοι Προγράμματος:

Ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων για τη διαχείριση ξενοδοχείων και την εστίαση.

Κατανόηση των βασικών αρχών και πρακτικών του Hotel Management και του F&B Management.

Εξοικείωση με τις διαδικασίες σχεδιασμού και διαχείρισης μενού. Ανάπτυξη των δεξιοτήτων εξυπηρέτησης πελατών και οργάνωσης εστιατορίων.

Οφέλη Παρακολούθησης:

 • Ανάπτυξη καίριων γνώσεων και δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχείων και εστιατορίων.
 • Ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα του Hotel Management και του F&B Management.
 • Απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων για τον σχεδιασμό μενού, την εξυπηρέτηση πελατών και την οργάνωση εστιατορίων.
 • Εφαρμογή των αρχών της Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας (TQM)
 • Στρατηγικές για την αποτελεσματική λειτουργία των δωματίων ενός ξενοδοχείου και του εστιατορίου.
 • Δείκτες πληρότητας (Sales/Revenue).
 • Front Office
 • Μελέτες περιπτώσεων πραγματικών ξενοδοχείων και πρακτικά παραδείγματα από επιτυχημένους Ομίλους, που παρέχουν πληροφορίες για το πώς να εφαρμόσουν τις έννοιες που έχουν μάθει στις δικές τους ξενοδοχειακές λειτουργίες.

 

Συνολικά, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση του ξενοδοχείου, διασφαλίζοντας πλήρη διαχείριση ποιότητας, αποτελεσματικές λειτουργίες και έλεγχο κόστους, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες επισκεπτών και μεγιστοποιώντας την κερδοφορία.

Εισηγητής

Αργυρής Νταουλιάρης

Ο Αργύρης Νταουλιάρης είναι ο ιδρυτής της Innjobs.net, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό για ξενοδόχους και ξενοδοχοϋπαλλήλους. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής σε Ομίλους Ξενοδοχείων, Διευθυντής Ξενοδοχείου, Διευθυντής Επισιτισμού σε Ομίλους Ξενοδοχείων (Grecotel, Classical Hotels, Elounda Domes, Sheraton Sofia Balkan, Metropol Palace Belgrade, Amalia Group of Hotels –Athens, Nafplio, Olympia, Delphi, Kalambaka, Preveza). Έχει σπουδάσει Τουριστικά στην Ελλάδα με υποτροφία στον όμιλο της Accor στο Παρίσι και έχει ένα πτυχίο στο Marketing από την ΑΣΟΕΕ και ένα πτυχίο στην Τιμολογιακή Πολιτική και Στρατηγική Ξενοδοχείων από το Πανεπιστήμιο Cornell USA. Έχει διατελέσει καθηγητής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, New York College, ΙΙΕΚ America, ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs, IIEK Ακμή, ΙΙΕΚ Palmier Bistro, στα μαθήματα της Λειτουργίας των Ξενοδοχείων, F&B Management, Sales & Marketing, F&B Cost Control, H/R (παραγωγικότητα προσωπικού, εργασιακές σχέσεις), όπως και έχει διατελέσει για χρόνια με το Kariera.gr και την TUV Nord σεμινάρια με θέμα την Ξενοδοχειακή Λειτουργία και το H/R Department. Είναι στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σύμβουλος για ομίλους ξενοδοχείων, σύμβουλος για την τιμολογιακή πολιτική και στρατηγική των ξενοδοχείων αλλά και την λειτουργική επάνδρωση των ξενοδοχείων σε εργασιακό επίπεδο έως και σήμερα.

Ενδιαφέρομαι
Αργυρής Νταουλιάρης
3 Φεβρουαρίου 2024
10:00 -16:00
120€/άτομο ή 90€/άτομο για συμμετοχή 2 ή περισσότερων ατόμων. Για τους φοιτητές είναι 70€


  Δηλώστε συμμετοχή
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.