13 Νοέ 2023

ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ | 8 διδακτικές ώρες

Θεματολογία

Στο απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το τμήμα διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού επιτελεί ένα σύνθετο ρόλο με σημαντική επιρροή στην εργασιακή ειρήνη, το καλό κλίμα μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, καθώς και για τη συνεπή εκτέλεση των υποχρεώσεων της επιχείρησης προς το Δημόσιο.

Η γνώση τουλάχιστον βασικών θεμάτων εργατολογίας και μισθοδοσίας είναι πιο απαιτητική από ποτέ, αφού “προστατεύουμε” έναν εργασιακό οργανισμό σύμφωνα με τις παρακάτω προσεγγίσεις:

  1. Η εργατική προσέγγιση, δίνοντας στον εργαζόμενο όλα τα δικαιούμενα που ορίζει ο εργατικός νόμος
  2. Η ασφαλιστική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τον σωστό υπολογισμό της μισθοδοσίας, τηρώντας σωστές διαδικασίες ελέγχου και εμπρόθεσμης υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών και γλυτώντας την επιχείρηση από περιττά και ανούσια πρόστιμα
  3. Η φορολογική προσέγγιση, εξασφαλίζοντας τον σωστό υπολογισμό του φόρου των εργαζομένων και την τελική εκκαθάρισή του
  4. Η λογιστική προσέγγιση, όπου έχοντας βασικές γνώσεις λογιστικής το στέλεχος της Μισθοδοσίας θα μπορεί να μιλάει την ίδια «γλώσσα» με τον συνάδερφό του στέλεχος του λογιστηρίου, κάτι το οποίο θα κάνει πιο εύρυθμη την συνεργασία τους και πιο αποτελεσματική την παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων του εταιρικού οργανισμού

Εισηγήτρια

Εύα Τσιολχά

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και συνέχισε την κατάρτιση της με εκπαιδεύσεις στους τομείς, Human Recourses Management, Leadership, Change Business Culture, Expertly Negotiations. Ανέπτυξε έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των ανθρώπων εντός και εκτός των επιχειρήσεων και συνέχισε τις σπουδές της στον κλάδο του Coaching Επιχειρηματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης [Business & Personal Performance Development Coaching] καθώς και της συμβουλευτικής ψυχολογίας [Counseling Psychology]. Στην καριέρα της ασχολήθηκε έντονα με τις πωλήσεις και την εκπαίδευση εργαζομένων, υπήρξε σύμβουλος εταιριών σε θέματα Εργατικής Νομοθεσίας, στέλεχος διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού σε εταιρίες όπως το Porto Carras και η ΟΤΕplus, διευθύντρια προσωπικού στις Creta & Terra Marris Hotels, Εκδοτική Βορείου Ελλάδος και Φοβερά Προστασία Α.Ε όπου άσκησε και καθήκοντα γενικής διεύθυνσης. Σήμερα έχει ιδρύσει την εταιρία «Focus on You – Business & Life Coaching» είναι εκπαιδεύτρια και παρέχει υπηρεσίες Προσωπικής και Επαγγελματικής καθοδήγησης [Personal & Business Coaching] σε ιδιώτες και επιχειρηματίες. Ως άνθρωπος την χαρακτηρίζουν ο επαγγελματισμός της, ο δυναμικός της χαρακτήρας, οι εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες, η κριτική – αναλυτική σκέψη, η στοχοθέτηση στο θετικό αποτέλεσμα και η συνεχής επιδίωξη και επιθυμία της να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ανθρώπων και των επιχειρήσεων.

Ενδιαφέρομαι
Εύα Τσιολχά
02-03 Φεβρουαρίου 2024
Παρασκευή 17:00 - 21:00 | Σάββατο 09:00 - 13:00
120€


    Δηλώστε συμμετοχή
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.