Απευθύνεται σε
Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, F&B managers.
Θεματολογία
Στο Master class σεμινάριο της CWC PRO ο Παναγιώτης Δεληθανάσης της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τεχνικές, μυστικά και ιδέες για τα στησίματα των πιάτων:
Θα κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται για να στήσουμε ένα όμορφο πιάτο.
Θα δούμε απλά και περίπλοκα στησίματα αναλόγως το ύφος του επαγγελματικού χώρου που απευθυνόμαστε.
Με παραδείγματα και δοκιμές θα μάθουμε για την αρμονία των χρωμάτων.
Πως η γεύση και η υφή του υλικού μας αναδεικνύει την εμφάνιση του πιάτου.
Στήνουμε πιάτα ανάλογα την εποχή και το style.
Θα δούμε μικροεργαλεία που χρειαζόμαστε για το plating.
Πως θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά πιάτα χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά.
Ποια είναι τα κατάλληλα σκεύη για να σερβίρουμε.
Πως θα κάνουμε σωστή επιλογή των σκευών.
Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας .
Πως θα διορθώσουμε τα τυχόν λάθη που έχουν γίνει .
Πως το πιάτο μας θα δημιουργήσει εξαιρετική εντύπωση.
Ποια είναι τα τρικς και τα τιπς που θα απογειώσουν την εικόνα
7 λόγοι για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Art of Plating – H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων»
Εισηγητής
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Executive chef στο Akti Dovil και στο Garcon Brasserie. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο. Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekies αλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως ο Μανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea. Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες.